Communicatie

en websites

Websites

Een website is niet meer weg te denken van een bedrijf of organisatie. Maar toch zijn er nog veel bedrijven die moeite hebben om een website goed te gebruiken. Wat is dan goed? Tja daarover valt natuurlijk veel te zeggen en smaken verschillen. Maar het belangrijkste is wel dat je er een hebt en dat erop staat wat je doet, aanbiedt of verkoopt en hoe mensen jouw klant kunnen worden.

Communicatie

Met een video communiceer je natuurlijk met je kijker maar met je website ook en tegenwoordig kan je eigenlijk niet zonder een social media kanaal om je eigen website en je boodschap te verspreiden onder een netwerk van potentiele klanten die je nog helemaal niet kent en die bijvoorbeeld ook nog niet op jouw site zijn geweest.

AlphaMotions maakt websites

Om een videoproductie een goed podium te geven is een website bij uitstek geschikt, want iedere bezoeker kan op zijn of haar eigen tijd kijken, zelf stoppen, even pauzeren. Dat is met een reclame op TV een heel ander verhaal. We helpen onze klanten met het optimaal inzetten van de videoproductie door de website te verbouwen of om een nieuwe op te bouwen die speciaal over de boodschap gaat, of speciaal voor die ene doelgroep is.

Social media

Wil je graag je bedrijfsnaam bekender maken dan adviseren we je bij het bedenken van je social media campagne. Campagne is soms zoveel als een lijstje in je agenda waarop je weer een berichtplaatst, maar kan ook een uitgedacht tijdschema zijn met bijbehorende acties die ervoor zorgen dat publicaties in je website optimaal worden gekeken en je jouw kanalen en dat van anderen kan benutten om de boodschap te verspreiden.

Benieuwd geworden wat voor website we dan zoal maken of wil je meer informatie over hoe dat gaat en wat het kost? Neem contact op via het contact formulier.

Binnenkort wil ik uitgebreid beschrijven op deze website wat ik doe voor klanten op website gebied.

Bekijk alvast het portfolio.

Neem hier contact op