we willen graag jouw

Promotiefilm maken

zodat je meer publiek bereikt op een leuke manier.

 

Het gaat allemaal om de boodschap.
Die komt beter aan je er een beeld bij krijgt,
als je er de sfeer van ervaart.

 

Bewegend beeld helpt je om jouw doelgroep echt te bereiken.

Wat laat jij jouw klanten zien?

Je hebt eerder de neiging om op een play-knop te klikken en je te laten verrassen, dan een lap tekst door te ploeteren en er niets van te onthouden.

wat we doen

Bewegend beeld

We bieden bedrijven en organisaties een aantrekkelijke manier van communicatie aan: bewegend beeld in de vorm van film. Om uw klanten te bereiken.

ons doel

Communicatie

Jouw boodschap communiceren met behulp van video/film. We adviseren over uw web-content. We bouwen uw website en zetten social media in om uw publiek te informeren.

onze focus

Jouw Verhaal

Wat vertel je jouw klanten over de producten en diensten die je aanbiedt? Dat wil je toch laten zien? Informeer jouw klanten leuker en efficiënter met een goede video.

Promotiefilm maken - AlphaMotions houdt zich bezig met bewegend beeld, want een beeld zegt ten slotte meer dan 1000 woorden.

Je wilt dat je bedrijf of evenement uitgelicht wordt op een manier die aanspreekt en enthousiasmeert. Overweeg je een promotiefilm te maken? Wij helpen je graag bij de productie hiervan!

Een promotiefilm die bekeken wordt

Zo’n film over jouw bedrijf of evenement moet eruit springen. Mensen moeten het willen bekijken. AlphaMotions produceert promotiefilms voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een teaser voor een evenement of een reclamefilmpje voor een nieuw product. Niets is te gek. Ik ga het graag aan. Hoe wil jij jouw promotiefilm maken? Ik denk graag met je mee.

De wijze waarop ik werk

Een film waarmee de klant tevreden is, daar streef ik naar. We bespreken samen jouw wensen voor de ultieme promotiefilm. Voordat ik aan de slag ga, maken we eerst een plan. Zodat je precies weet hoe het filmpje eruit komt te zien en wat de planning is. Vervolgens ga ik aan de slag met de opnames. Uiteraard houd ik je op de hoogte van het hele proces en bij veranderingen in de planning. Het eindproduct? Een promotiefilm, op maat gemaakt, helemaal naar jouw wens!

Neem nu contact met mij op

Wil jij een promotiefilm laten maken? Kijk dan gerust eens verder op mijn website. Hierop vind je mijn portfolio en contactgegevens. Je kunt ook een berichtje sturen door middel van het online contactformulier. Ik hoor graag of ik iets voor jou kan betekenen!

hoe kan jijde aandacht van klanten krijgen

vertel ons jouw verhaal

en we helpen je om je klanten te interesseren voor
jouw bedrijf of organisatie
en jouw producten en diensten
onder de aandacht te brengen.

*DIT ZIJN VERPLICHTE VELDEN