onze videoproductie van de beroemde

Military Boekelo

wordt veel bekeken.

Ook jouw bedrijf kan daarvan profiteren.

 

We produceren videofilms van paardensport wedstrijden
waar een heel groot publiek naar kijkt.

 

Geef jouw bedrijf meer exposure en betrek jouw merknaam in ons bewegend beeld.

Laat jouw bedrijf(-s logo) zien

Je hebt eerder de neiging om op een play-knop te klikken en je te laten verrassen, dan een lap tekst door te ploeteren en er niets van te onthouden.

wat we doen

Bewegend beeld

We bieden bedrijven en organisaties een aantrekkelijke manier van communicatie aan: bewegend beeld in de vorm van film. Om uw klanten te bereiken.

ons doel

Communicatie

Jouw boodschap communiceren met behulp van video/film. We adviseren over uw web-content. We bouwen uw website en zetten social media in om uw publiek te informeren.

onze focus

Jouw Verhaal

Wat vertel je jouw klanten over de producten en diensten die je aanbiedt? Dat wil je toch laten zien? Informeer jouw klanten leuker en efficiënter met een goede video.

Military Boekelo - AlphaMotions verzorgt ieder jaar de opnames van Military Boekelo, een van de beste sportevenementen van de wereld.

Een van de mogelijkheden om je bedrijf meer exposure te geven, is om je bedrijf terug te laten komen in een video die veel bekeken wordt. Meer weten hoe je mee kunt profiteren van alle aandacht die het evenement Military Boekelo krijgt?

Laat je bedrijf zien!

Military Boekelo is een van de grootste paarden topsportevenementen in Nederland. Ieder jaar verzorgt AlphaMotions de aftermovie van dit spektakel. Het is dus mogelijk om jouw logo of bedrijf meerdere keren in de video te laten voorbij komen. Het tonen van beeld van jouw bedrijf en/of producten is bespreekbaar.

Altijd in overleg met de klant

AlphaMotions is een mediabedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van film-producten. Zo heb ik de afgelopen jaren onder andere films voor bedrijven, promotiefilms, videoclips en lipdubs mogen maken. Deze video´s komen altijd tot stand in overleg met de klant. Voordat ik start met het opnameproces, stel ik een plan op met daarin alle belangrijke informatie. Pas na goedkeuring ga ik aan de slag! Mijn doel is iedere keer weer om een eindproduct op te leveren dat volledig voldoet aan de wensen van de klant. Kortom, geen kant en klare video met weinig inhoud, maar een video die uw verhaal en boodschap perfect weergeeft.

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw bedrijf terug te laten komen in de film van Military Boekelo? Neem dan contact met mij op via de telefoon of per mail of stuur een berichtje via het contactformulier. Op de website vind je tevens mijn portfolio en meer informatie over mijn werkwijze, waardoor u een impressie krijgt van de mogelijkheden.

Hieronder staat de video van 2015. Intussen zijn er ook opnames van 2016 gemaakt en dit najaar komt de nieuwste editie van 2017 er weer aan. Voor die tijd wordt er altijd vaak gekeken op de website van Military Boekelo en alle social media daaromheen en staat de video weer in de aandacht.

hoe kan jijde aandacht van klanten krijgen

vertel ons jouw verhaal

en we helpen je om je klanten te interesseren voor
jouw bedrijf of organisatie
en jouw producten en diensten
onder de aandacht te brengen.

*DIT ZIJN VERPLICHTE VELDEN