wij zorgen voor jouw doordachte

Bedrijfspresentatie

Het gaat allemaal om de boodschap.
Die komt beter aan je er een beeld bij krijgt,
als je er de sfeer van ervaart.

 

Bewegend beeld helpt je om jouw doelgroep echt te bereiken.

Wat laat jij jouw klanten zien?

Je hebt eerder de neiging om op een play-knop te klikken en je te laten verrassen, dan een lap tekst door te ploeteren en er niets van te onthouden.

wat we doen

Bewegend beeld

We bieden bedrijven en organisaties een aantrekkelijke manier van communicatie aan: bewegend beeld in de vorm van film. Om uw klanten te bereiken.

ons doel

Communicatie

Jouw boodschap communiceren met behulp van video/film. We adviseren over uw web-content. We bouwen uw website en zetten social media in om uw publiek te informeren.

onze focus

Jouw Verhaal

Wat vertel je jouw klanten over de producten en diensten die je aanbiedt? Dat wil je toch laten zien? Informeer jouw klanten leuker en efficiënter met een goede video.

Bedrijfspresentatie - Je wilt je bedrijf presenteren. Dan kan natuurlijk door over te vertellen, maar een bewegend beeld zegt zoveel meer!

Bij AlphaMotions kun je terecht voor een bedrijfspresentatie in de vorm van een film. Welke boodschap wil jij overbrengen?

Zien doet verkopen

Een goede bedrijfspresentatie is als een bewegend visitekaartje. Het bedrijf en de werkwijze worden op een opvallende en aansprekende wijze in beeld gebracht waardoor de sfeer perfect overkomt. Een krachtige presentatie in de vorm van een korte film, dat is waar ik voor ga. Uiteraard altijd in overleg met de klant. Ik ben flexibel en luister naar jouw wensen. De film gaat tenslotte over jouw bedrijf en jij weet als geen ander welke boodschap er overgebracht moet worden. Ik ga altijd eerst in gesprek met mijn klanten en stel vervolgens een plan op. In dit plan staat belangrijke informatie zoals de boodschap, het doel van de film, de lengte, het onderwerp en de doelgroep. Ik ga pas aan de slag als het plan is goedgekeurd door de klant.

Bekijk mijn portfolio

Naast het maken van bedrijfspresentaties doet AlphaMotions nog veel meer. Zo maak ik ook instructiefilms, moodfilms, internetpresentaties, lipdubs en evenementenvideo’s. Wil je weten hoe ik dit doe? Neem dan een kijkje op mijn website. In mijn portfolio vind je projecten die ik af heb mogen ronden. Ik ben bereikbaar via de telefoon of de mail. Ook is het mogelijk om een berichtje achter te laten via het online contactformulier. Je krijgt snel antwoord terug.

hoe kan jijde aandacht van klanten krijgen

vertel ons jouw verhaal

en we helpen je om je klanten te interesseren voor
jouw bedrijf of organisatie
en jouw producten en diensten
onder de aandacht te brengen.

*DIT ZIJN VERPLICHTE VELDEN