wij zorgen voor jouw op maat gemaakte

Bedrijfsfilm

Het gaat allemaal om de boodschap.
Die komt beter aan je er een beeld bij krijgt,
als je er de sfeer van ervaart.

 

Bewegend beeld helpt je om jouw doelgroep echt te bereiken.

Wat laat jij jouw klanten zien?

Je hebt eerder de neiging om op een play-knop te klikken en je te laten verrassen, dan een lap tekst door te ploeteren en er niets van te onthouden.

wat we doen

Bewegend beeld

We bieden bedrijven en organisaties een aantrekkelijke manier van communicatie aan: bewegend beeld in de vorm van film. Om uw klanten te bereiken.

ons doel

Communicatie

Jouw boodschap communiceren met behulp van video/film. We adviseren over uw web-content. We bouwen uw website en zetten social media in om uw publiek te informeren.

onze focus

Jouw Verhaal

Wat vertel je jouw klanten over de producten en diensten die je aanbiedt? Dat wil je toch laten zien? Informeer jouw klanten leuker en efficiënter met een goede video.

Bedrijfsfilm - AlphaMotions weet als geen ander een bedrijf perfect op beeld te zetten.

Een film over een bedrijf moet kloppen! Een goede bedrijfsfilm is aansprekend voor de kijker en voldoet aan de wensen van de klant. Een afbeelding zegt niet altijd genoeg, een bewegend beeld zegt veel meer.

Jouw bedrijf op film

Een bedrijfsfilm is dé manier om je klanten en andere relaties een uniek kijkje te geven in jouw bedrijf. Een bewegend beeld brengt de sfeer perfect over, zonder al teveel te laten zien. Een beetje nieuwsgierigheid opwekken mag namelijk best wel. Kort, maar krachtig, zo hoort een film over je bedrijf te zijn. Door middel van passende muziek, een mooie vormgeving en een goede voice-over breng ik het beeld over die jij wenst. Met als doel dat jouw klanten geprikkeld worden om nog sneller contact met je op te nemen.

Maatwerk

Een goede bedrijfsfilm vereist maatwerk en een goed luisterend oor. Voor en tijdens het proces communiceer ik met mijn klanten. Wat is het doel en wat zijn de wensen? We bespreken het samen en vervolgens kom ik met een plan. Een plan waarin staat hoe de film eruit gaat komen te zien en wat de planning is. Vervolgens ga ik aan de slag met opnemen en monteren. Uiteindelijk lever ik op wat gewenst is: een op maat gemaakte film over jouw bedrijf.

Nieuwsgierig geworden naar mijn werk? Neem een kijkje op mijn website. Hier vind je meer informatie over mijn werkwijze en mijn portfolio. Heb je vragen? Neem dan contact met mij op.

hoe kan jijde aandacht van klanten krijgen

vertel ons jouw verhaal

en we helpen je om je klanten te interesseren voor
jouw bedrijf of organisatie
zodat je beter en meer van jouw producten en diensten kan verkopen.

*DIT ZIJN VERPLICHTE VELDEN